Wie zijn Bierhandel de Kelder?

Wij zijn Luuk en Tristan. We hebben elkaar leren kennen op de middelbare school, maar we waren toen nog geen vrienden. Het duurde tot onze studie geschiedenis voordat onze vriendschap echt begon te bloeien. Onze gedeelde interesse in de geschiedenis bracht ons samen, maar ook gezellige avonden in de kroeg met een Duvel of een Kasteel Donker hebben bijgedragen aan onze band.

Na vele avonden in de kroeg ontstond het idee om een rondreis te maken door Polen. Dit reizen breidde zich uit naar Litouwen, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Duitsland, waar we steeds op zoek gingen naar lokale en regionale speciaalbieren. Sommige waren toppers, andere floppers, maar het opende onze ogen voor het feit dat veel van deze bieren niet beschikbaar zijn in Nederland.

Tijdens een avond in een Litouwse kroeg, de zogenaamde ‘bier bibliotheek‘ van Vilnius, ontstond het idee om een online bierwinkel te starten, gericht op kwaliteit boven kwantiteit. We streven ernaar om écht speciale bieren aan te bieden die niet gemakkelijk te vinden zijn in supermarkten of slijterijen om de hoek. Bieren om te delen, met partners en met vrienden, tijdens avonden gevuld met mooie verhalen, muziek, openhartige gesprekken en natuurlijk, goed eten en gezelschap.

Of het nu na een lange werkdag is, of op een zondagmiddag met een goed boek op de bank, iedereen verdient af en toe een bijzonder en smaakvol biertje. Daarom bieden wij bieren aan die net zo uniek zijn als de momenten waarvoor je ze opent.

We hopen dat jullie net zoveel van onze bieren genieten als wij doen.

Proost!

Luuk en Tristan